Οι εμφανίσεις του Γιακουμάκη και η αποθέωση της AS, μήνυμα προς όλους στην ΑΕΚ

Οι εμφανίσεις του Γιακουμάκη και η αποθέωση της AS, μήνυμα προς όλους στην ΑΕΚ

Τον Γιώργο Γιακουμάκη θα τον θυμάται πάντα η ΑΕΚ για το γκολ που πέτυχε στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, στην Ενωση δεν πήρε τις ευκαιρίες που έψαχνε. Ευκαιρίες που βρήκε στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο. Εκεί όπου διαπρέπει, κάνοντας την «AS» μέσω της καθιερωμένης στήλης «El Ojo Clinico» να ασχοληθεί μαζί του.

Το κείμενο:

«Σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και στην Φένλο βρήκε το μέρος όπου πραγματικά μπορεί να λάμψει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο Φαν’τ Σχιπ εμπιστεύθηκε για την προσπάθεια πρόκρισης στο Nations League τον παίκτη που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή στην Eredivisie.

Έχει 9 γκολ σε 9 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ολλανδία. Είχε αποτύχει να δείξει όσα μπορούσε στην ΑΕΚ και η Φένλο τον απέκτησε για 200.000 ευρώ.

Εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Είναι επιθετικός με δύναμη στην περιοχή, πολύ δύσκολος να τον αντιμετωπίσουν οι αμυντικοί και με πολύ καλή πρώτη επαφή με τη μπάλα και τελειώματα. Αναλαμβάνει και ευθύνες όπως η εκτέλεση των πέναλτι», αναφέρει το άρθρο της «AS» που χαρακτηρίζει την μεταγραφή του στη Φένλο ως την «ευκαιρία των 200 χιλιάδων ευρώ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *