Στον πατέρα του αφιέρωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Κακολύρης

Στον πατέρα του αφιέρωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Κακολύρης

Αλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες ένα ζακυνθινόπουλο. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος,  έχει φύγει από το νησί τα τελευταία χρόνια και έχει “ανοίξει τα φτερά του” έχοντας “πετάξει” μακριά…

Ο νεαρός επιθετικός έκανε άλμα καριέρας και φόρεσε στο στήθος τον δικέφαλο αετό! Πριν λίγες ημέρες,  ο ποδοσφαιριστής ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα για λογαριασμό της μεγάλης ΑΕΚ όπου θα αγωνιστεί στην Κ19 του δικεφάλου.

Ο παίκτης,  ήταν για αρκετά χρόνια στις ομάδες του Πανιωνίου και είχε διαπρέψει αφήνοντας άριστες εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο Κακολύρης είναι γεννημένος του 2003 είναι δηλαδή 17 ετών και έχει αποκτήσει ποδοσφαιρική παιδεία στην μεγάλη σχολή του Πανιωνίου, έχοντας θητεύσει τρία χρόνια με την Κ15, Κ16 και Κ17.

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και ο ζακυνθινός επιθετικός είναι έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του!  Με τον δικέφαλο στο στήθος, ο νεαρός, δείχνει αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία και να αναδείξει με σκληρή δουλειά το ταλέντο του.

Αξίζει,  σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής όσο και η υπόλοιπη οικογένεια πριν από λίγο καιρό υπέστησαν ένα σοβαρό πλήγμα. Έφυγε από την ζωή αναπάντεχα από ανακοπή ο Διονύσης Κακολύρης η Μπιλίλος ο πατέρας του νεαρού παίκτη! Ένας άνθρωπος αγαπητός στο νησί ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα τον νεαρό παίκτη και του έδωσε όλα τα σωστά εφόδια για να πετύχει σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος.

Η σύνταξη της ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με τον Ενωσίτη (πλέον) ποδοσφαιριστή ο οποίος δήλωσε τα εξής:

“Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί βρέθηκα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με την μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη μου τιμή που φοράω τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Θα προσπαθήσω,  με πολύ δουλειά να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και που με έφεραν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Ταυτόχρονα δε, είμαι και πολύ συγκινημένος καθώς ο άνθρωπος που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας μου έχει φύγει από την ζωή πριν από μερικές ημέρες και δεν πρόλαβε να ζήσει αυτή την ιστορική στιγμή για την οικογένεια μας.  Είμαι βέβαιος,  ότι από εκεί ψηλά, βλέπει και αισθάνεται δικαίωση για τους κόπους όλων αυτών των χρόνων. Θέλω λοιπόν να του αφιερώσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτή την σπουδαία για μένα ημέρα. Να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου και για την οικογένειά μου.”

Πηγή: ioniansports.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *