Πρώτη σύγκλιση της Επιτροπής παρακολούθησης για την «Αγιά Σοφιά»

Πρώτη σύγκλιση της Επιτροπής παρακολούθησης για την «Αγιά Σοφιά»

Με την ιδιότητα της προέδρου η Ευρώπη Κοσμίδη από την Περιφέρεια, επισκέφτηκε το γήπεδο της ΑΕΚ στην πρώτη σύγκληση της επιτροπής παρακολούθησης αυτής της φάσης του έργου.

Το κείμενο που έγραψε στα social media:

Σήμερα με μεγάλη ικανοποίηση βρέθηκα με την ιδιότητα της Προέδρου στην πρώτη σύγκληση της Επιτροπής παρακολούθησης μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου «Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως» για την εκτέλεση του έργου «κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας».

Στη συνάντηση εκτός από τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης έδωσαν το παρών και ο αρχιτέκτονας του γηπέδου κύριος Κυρατσούς Αθανάσιος καθώς και η δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας κ. Ανθή Παπακώστα αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας που πραγματοποιεί την μελέτη Demand καθώς και του αναδόχου.

Eίμαι πραγματικά πολύ περήφανη για την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς το γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί ένα σπουδαίο έργο όχι μόνο για τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, αλλά για όλη την φίλαθλη Ελλάδα που αγαπά το ποδόσφαιρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *