Υπογράφει για πέντε χρόνια στην ΑΕΚ ο Γκαρσία

Υπογράφει για πέντε χρόνια στην ΑΕΚ ο Γκαρσία

Εγινε σίριαλ αλλά ο Λέβι Γκαρσία έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Η Ενωση κέρδισε τον Ολυμπιακό στην προσφορά που έκανε και πλέον ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Το «sports.walla.co.il» αναφέρει αναλυτικά όλα τα δεδομένα στην υπόθεση: «O Λέβι Γκαρσία αποφάσισε να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η προσφορά της ομάδας από την Αθήνα είναι καλύτερη για τον παίκτη από αυτήν που του υπέβαλε Ολυμπιακός, στον οποίο δεν προορίζεται να είναι ο παίκτης – κλειδί και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε (Κυριακή) ή αύριο. Ο Γκαρσία έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ covid19 στο Ισραήλ πριν από το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Η Betar Jerusalem αναμένεται να λάβει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων, εκτός από διάφορα μπόνους και ο Λέβι Γκαρσία θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με μισθό 500.000 ευρώ ανά σεζόν – υψηλότερο από το μισθό που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός προσπάθησε ακόμη να αποτρέψει την πώληση του παίκτη στον αντίπαλο που κέρδισε χθες το βράδυ στον τελικό του κυπέλλου και υπέβαλε μια αναβαθμισμένη προσφορά, αλλά ο ιδιοκτήτης Moshe Hogg έχει ήδη συμφωνήσει με την AΕK και αυτή είναι επίσης η επιλογή του παίκτη».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *