Στην ΑΕΚ ο 17χρονος φουνταριστός Ζώρζος

Στην ΑΕΚ ο 17χρονος φουνταριστός Ζώρζος

Πολίστας της ΑΕΚ θα είναι τη φετινή σεζόν ο Ξενοφών Ζώρζος. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου φουνταριστού, ώστε να ενισχύσει και την ανδρική και την ομάδα Νέων των «κιτρινόμαυρων».

Ο 17χρονος (18/10/2002) φουνταριστός, ύψους 1,93 μ., που αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός στην ομάδα μας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πλέον ανήκει στο δυναμικό της “Ένωσης”, ενισχύοντας τόσο την ομάδα των Νέων Ανδρών, όσο και την ανδρική ομάδα.

Ο Ξενοφών Ζώρζος την περυσινή σεζόν είχε πολλές συμμετοχές στην Ακαδημία του “Δικεφάλου”, ενώ είχε και 1 συμμετοχή με την ανδρική ομάδα στην Α2.

Έχει κατακτήσει στην καριέρα του 2 Πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων και 2 ασημένια μετάλλια σε Πρωταθλήματα Εφήβων και Νέων Ανδρών με τον ΝΟΒ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Ξενοφών Ζώρζος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ, μετά την περυσινή χρονιά όπου αγωνίστηκα ως δανεικός. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμπίπτουν με τους ομαδικούς στόχους. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει μία επιτυχημένη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και οι επιτυχίες είναι βέβαιο ότι θα έρθουν.

Τέλος, καλώ τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στηρίξει και φέτος, όπως μόνο αυτός ξέρει, τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο, μόλις επιτραπεί η είσοδος, όσο και με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΛΟ 2020-21. Είναι δύο κάρτες οι οποίες στηρίζουν όλον το σύλλογο και θα μας δώσουν μεγάλη ώθηση στη νέα απαιτητική χρονιά“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *