Νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε την ΑΕΚ ο Λέβι Γκαρσία

Νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε την ΑΕΚ ο Λέβι Γκαρσία

Η είδηση της μεταγραφής του Λέβι Γκαρσία στην ΑΕΚ αποτελεί μεγάλο θέμα στην πατρίδα του το Τρινιντάντ – Τομπάγκο με τον 23χρονο εξτρέμ να μιλάει στο επίσημο κανάλι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του στο youtube για το μεγάλο βήμα που κάνει στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για την συμφωνία με την ΑΕΚ: «Συνήθως δεν μιλάω πριν το μελάνι ακουμπήσει το χαρτί, αλλά το deal είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Ευελπιστώ τις επόμενες 24 με 48 ώρες να είμαι στην Ελλάδα για να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Οι Ελληνες με παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και έκαναν μια καλή προσφορά στην ομάδα μου και την αποδέχτηκε».

Για την πορεία του από την Ολλανδία ως τώρα: «Νιώθω πολύ καλά πλέον. Μετά την Άλκμααρ τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για εμένα. Ηρθα στο Ισραήλ κατάφερα να ανταπεξέλθω και μια πολύ καλή ομάδα έφτασε με ένα πολύ ζεστό ενδιαφέρον. Αισθάνομαι υπέροχα. Ευελπιστώ να βρεθώ σύντομα εκεί, να μπω άμεσα στην ομάδα και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για την πορεία του στο Ισραήλ: «Βελτιώθηκα πολύ στο Ισραήλ. Είδα μια διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και πέρασα μερικά καλά χρόνια εδώ. Είχα κάποια καλά παιχνίδια εδώ και κατάφερα να προσελκύσω τα βλέμματα μιας μεγάλης ομάδας».

Για τα συναισθήματά του πριν φτάσει στην Ελλάδα: «Δίνω τα πάντα για όποια ομάδα και αν παίζω. Δεν υπάρχει ρεπό, μόνο δουλειά. Ελπίζω να είμαι σύντομα σύντομα στην Ελλάδα, να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να μπω άμεσα στο γήπεδο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *