Να σκοράρει ξανά στο Αγρίνιο θέλει ο Ανσαριφάρντ

Να σκοράρει ξανά στο Αγρίνιο θέλει ο Ανσαριφάρντ

Φορώντας πριν από χρόνια τη φανέλα του Πανιωνίου ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Αγρίνιο. Το ίδιο θέλει να κάνει ξανά, αυτή τη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και την Super League. Όλοι στην ΑΕΚ με υποδέχθηκαν φανταστικά. Νιώθω περήφανος που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ. Εκτιμώ όλη την προσπάθεια που έγινε για να με φέρουν στην ομάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Ιρανός στην κάμερα της Nova για να προσθέσει για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Στις πρώτες μου εντυπώσεις ξεχωρίζω τη θερμή υποδοχή που είχα από όλους τους συμπαίκτες μου, απ’ όλο το κλαμπ και από τον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δίνει περισσότερη δύναμη να προσπαθήσω περισσότερο μέσα στο γήπεδο».

Μετά από μια μικρή περιπέτεια για την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι έτοιμος να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο για να δείξει την αξία του: «Είμαι περήφανος και είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα πετύχει τους στόχους της. Δεν με νοιάζουν οι προσωπικές επιδόσεις, αλλά το καλό της ΑΕΚ». Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ένα γήπεδο που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Ιρανό επιθετικό καθώς εκεί είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια πως στο Αγρίνιο πέτυχα το πρώτο μου γκολ και μακάρι να κάνω το ίδιο και με τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *