Συνεχίζει με Δημητρούλια

Συνεχίζει με Δημητρούλια

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια στο χάντμπολ, αλλά ο Δημήτρης Δημητρούλιας εξέφρασε το παράπονό του για τη διακοπή του κυπέλλου και του Challenge Cup. Παράλληλα αποκάλυψε πως θα συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

«Υπάρχει ικανοποίηση για την κατάκτηση του πιο σημαντικού τίτλου, όμως δεν μπορώ να κρύψω τον προβληματισμό μου για την ακύρωση του θεσμού του Κυπέλλου. Ήταν ένας θεσμός που μας έβρισκε απόλυτο φαβορί για την κατάκτησή του. Για όλους μας υπάρχει και μια απογοήτευση που δεν καταφέραμε να παίξουμε στα μεγάλα παιχνίδια, δηλαδή τους τελικούς πρωταθλήματος, τον τελικό Κυπέλλου και-γιατί όχι;-τον τελικό του Challenge Cup που θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει. Όμως συγκυρίες όπως αυτή της πανδημίας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και να βγαίνουμε σοφότεροι κι όχι θυμωμένοι», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ» και πρόσθεσε:

«Με τον Δημήτρη Παπασταμάτη έχουμε συζητήσει πολύ για το μέλλον αυτής της ομάδας και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά επίπεδα. Εκτιμώ ότι η επισημοποίηση της συνεργασίας μας είναι κάτι που θα προκύψει σύντομα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *