Το πρόγραμμα προπόνησης μέσω Skype σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις είπε ο Χουλτ

Το πρόγραμμα προπόνησης μέσω Skype σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις είπε ο Χουλτ

Στις δύσκολες ώρες που περνάει στη χώρα μας αναφέρθηκε ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ζει πλέον μόνο του στην Αθήνα, καθώς η σύζυγος Ρεμπέκα και η κορούλα του Τσάντι, επέστρεψαν στη Σουηδία λίγο πριν εξαπλωθεί η πανδημία του κορονοϊού.

Ο μπακ χαφ της ΑΕΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport24» αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογίες με τις οποίες μπορεί να… ξεφύγει το μυαλό σου. «Η οικογένειά μου είναι στην πατρίδα, οπότε αυτό που προσπαθώ να κάνω, όσο περισσότερο μπορώ, είναι να μιλάω μαζί τους μέσω του Face Time. Προσπαθώ να έχω όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται με την κόρη μου, κάποιες φορές γευματίζουμε μαζί από το ίντερνετ», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξοδεύω κάποιο χρόνο παίζοντας PS4 με τους φίλους μου, όταν και αυτοί είναι online, άλλες φορές συζητάμε ή κανονίζουμε να καθίσουμε όλοι μαζί για φαγητό». Κι όταν δεν έχει παρέα, «γυμνάζομαι πολύ είτε μέσα στο σπίτι, είτε στον κήπο μου».

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα εκγύμνασης της ΑΕΚ μέσω Skype, ο Χουλτ απάντησε: «Είναι μια καλή ιδέα, γίνεται καλή προπόνηση και πάνω από όλα, είναι κάτι το οποίο σου δίνει κίνητρο να συνεχίζεις, σε κρατά σε εγρήγορση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *