Ο ροκάς Γιαννόπουλος και οι αγαπημένες του συνήθειες

Ο ροκάς Γιαννόπουλος και οι αγαπημένες του συνήθειες

Σίγουρα το ότι μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στον κόσμο μέσω chat δείχνει το πόσο απλός άνθρωπος είναι. Ο λόγος για τον Χάρη Γιαννόπουλο, η αγαπημένη σειρά του οποίου στο Netflix είναι το Legend7 sons of anarchy.

Επίσης, μέσω της ανάκρισης που του έγινε στο «gazzetta.gr», υποστήριξε πως οι αγαπημένες του ομάδες είναι η ΑΕΚ και πως από τα 9 του χρόνια υποστηρίζει τη Γιουβέντους.

Ωστόσο, εκεί που έδωσε ρεσιτάλ είναι στη μουσική. Ακούει progressive, έχει ως αγαπημένους μπλουζ καλλιτέχνες τους Robert Johnson, Beth Hart, Joe Bonamassa και Rory Gallagher. Παράλληλα του ζητήθηκε να βάλει σε μια σειρά πέντα αγαπημένα ροκ-μέταλ άλμπουμ και το έκανε ως εξής: PINK FLOYD, Jimi Hendrix, Tool, Robert Johnson, Rory Gallagher.

Ερωτηθείς για το πως την παλεύει τώρα που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι λόγο κορονοϊού απάντησε: «Δεν την παλεύω. Μου λείπει το μπάσκετ, αλλά κάνουμε υπομονή όπως όλοι. Πολλά video games, τρέξιμο και γυμναστική στο σπίτι. Εννοείται και μουσική όλη μέρα».

Αγαπημένος συγγραφέας για τον Γιαννόπουλο είναι ο Τζορτζ Οργουελ και προτείνει το βιβλίο 1984 ο μεγάλος αδερφός. Αγαπημένη πόλη είναι το Ρέθυμνο, το οποίο όπως είπε συνδυάζει καλό φαγητό με καταπληκτικό κόσμο.

Για αγαπημένο παίκτη του ΝΒΑ αντί για έναν προτίμησε τέσσερις. Αυτοί είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Ρέτζι Μίλερ και ο Τρέισι Μακγκρέιντι. Εν ενεργεία ο Κάρι.

Τέλος αποκάλυψε πως έχει δύο σκυλιά, δείγμα του ευαίσθητου χαρακτήρα του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *