Καρέρα σε ΑΕΚ: Θέλω να μείνει ο Βράνιες

Καρέρα σε ΑΕΚ: Θέλω να μείνει ο Βράνιες

Μήνυμα στη διοίκηση της ΑΕΚ για την παραμονή του Ογκνιεν Βράνιες έστειλε ο Μάσιμο Καρέρα, με τον Ιταλό να τονίζει πως «θέλω να μείνει»!

Ο Βόσνιος στόπερ του Δικεφάλου δείχνει μεταμορφωμένος από την ώρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του 30χρονου άσου σίγουρα τον έναν από τους δύο βασικούς στόπερ για τη νέα σεζόν, ενώ και ο Βράνιες είναι σαφές πως επιθυμεί σφόδρα την παραμονή του στην ΑΕΚ, καθώς σε αυτή έχει βρει το λιμάνι του.

Το βάρος τώρα πέφτει στον Ιλια Ιβιτς, ο οποίος θα πρέπει να κρατήσει τον Βράνιες αφού έρθει σε επικοινωνία με την Αντερλεχτ. Ο δανεισμός του Βόσνιου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Οι Βέλγοι που είχαν έρθει σε ολική ρήξη μαζί του έχουν διαπιστώσει πως η επένδυση των 3 εκατ. ευρώ που έκαναν για την αγορά του το 2018 δεν έχει αποδώσει, δεν τον θέλουν πίσω και θα ήθελαν να απαλλαγούν από το υψηλό του συμβόλαιο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τον αφήσουν ελεύθερο και θα ψάξουν να βρουν τον τρόπο είτε να τον δώσουν εκ νέου δανεικό είτε να τον πουλήσουν. Ηδη οι περικοπές στην Αντερλεχτ ξεκίνησαν λόγω του κορονοϊού και οι 900.000 ευρώ που προβλέπονται για τις απολαβές του Βράνιες ετησίως είναι ένα βάρος που δεν θέλουν να σηκώσουν στην ομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *