ΑΕΚ κάντο κι εσύ: Πάρε τηλέφωνο ΑΕΚτζήδες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους

ΑΕΚ κάντο κι εσύ: Πάρε τηλέφωνο ΑΕΚτζήδες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων να μένουν στο σπίτι και να περνάνε στιγμές με την οικογένειά τους, προσπαθώντας να ξεχάσουν το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο οπαδός της Ενωσης βρίσκεται κλεισμένος σπίτι του, βλέπει βίντεο από παλιές επιτυχίες της ομάδας του, βάζει τον ύμνο, τραγουδάει συνθήματα, προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να κρατήσει επαφή με την αγαπημένη του ομάδα, την αρρώστια του, την καψούρα του.

Καλό λοιπόν θα είναι αυτές τις δύσκολες ώρες, όχι μόνο η ΠΑΕ, αλλά όλος ο οργανισμός ΑΕΚ να βάλει αθλητές του συλλόγου να πάρουν τηλέφωνο οπαδούς και να τους κάνει… τηλεφωνική παρέα!

Το έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Μπολόνια. Ο Αντρέα Πόλι, ο Άντζελο Ντα Κόστα, ο Ρικάρντο Ορσολίνι και Μάρκο Ντι Βάιο πήραν τηλέφωνο οπαδούς της ομάδας που ζουν μόνοι τους για να τους κάνουν παρέα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΑΕΚ κάντο κι εσύ: Πάρε τηλέφωνο ΑΕΚτζήδες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και δείξε πως νοιάζεσαι γι’ αυτούς… Αυτό σημαίνει οικογένεια!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *